tonight we going hard, just like the world is our's !

2011 kommer inte börja bra.. kommer börja skit !
2010 slutar skit, 2011 börjar skit !

helvete !

men jag taggar igång endå, duschen nu , sen t M & J , partyyyy !
vi ses i dimman baby's


I was born to tell you I love you



svar på fråga

Anonym : Kan inte du berätta om vad som hänt mellan dig & Felix , och sen även hur ni blev så bra kompisar och när? :))

svar : jo visst kan jag det ! Allting började i 6;an , Jag hade bytt skola till Almunge, och Josefin och Felix vart tillsammans, jag fick ju då självklart bra kontakt med Felix & pratade med honom om det mesta ! När det tog slut för mig och min dåvarande kille var Felix den jag snackade mest med, han visste vad jag snackade om ! Det gick ganska fort för han och mig att bli riktigt bra kompisar , han var ihop med en av mina närmaste vänner och sen även hans kusin hade en utav mina närmaste vänner som flickvän , så då blev det ju att vi träffades utanför skolan och sånt! När alla andra gick, var det Felix som stog kvar.. Tiden gick & vi blev bästavänner. Vi började sjuan, jag skaffade en ny kille som heter Jesper, alltså Felix kusin , Josefin och Felix vart tillsammans igen , sakär er och ting hände.. Även där var Felix min bästavän, genom allt ! Vi har haft vårat bråk, jag tror det vart ett när jag har kännt att jag har förlorat Felix föralltid, han kommer inte komma tillbaka till mig , han har gått vidare ! När Felix och jag har bråkat då har allting rasat, för han har byggt upp så mycket i mig, inte för att låta som någon hejkonbacon, men det är såhär det är ! Felix stog alltid på min sida, jag visste vart jag hade honom , min fina vän ! 8;an nu då , I början av 8;an kommer jag inte riktigt ihåg, folk snicksnackade så mycket skit om mig ,och om honom ! så jag vet inte riktigt vad man ska tro och säga om början på 8;an förutom att Felix även där var han som han är nu för mig.. I mitten på halva höstterminen hände det något mellan mig och Felix, vi började hålla på, och i början var allting perfekt, ialfl i mina ögon. Jag va glad över det mesta ! Det hände lite grejer mellan oss som ajg inte tänker skriva ut.. Men sen så snackade vi kanske inte på 3-4 dagar? Vi smsade ingenting, snackade inte i skolan .. Så då snackade jag med Jesper om allting, ( ja han jag va ihop med innan , och felix kusin är det också ) och han sa inte så mycket, så då började vi prata och sånt ! Sen en dag får jag ett sms av Felix, då vändes hela mitt liv.. allt det som vart bra rasade , jag förlorade Felix helt och hållet, jag är halv , mina ben viker sig , mitt hjärta har rasat och jag är inte levande, för allting som hänt för mig eller med mig har ajg berättat för Felix, och sen gör jag en sånhär sak mot honom , det är fan inte okej ?! Men jag har försökt att få allting bra, träffade honom och ville snacka om allting, sa att jag inte menade det jag skrivit osv.. Sa att jag menat allting jag skrivit t Felix, för det har jag verkligen , felix är the love of my life, eller hur ska man säga? Grabben med G eller hur ska jag säga det? Jag älskar Felix, och jag klarar mig inte utan honom, han har ju hjälpt mig genom allting.. Min älskade vän !

Felix, om du läser dethära, så hoppas jag att du vet att jag inte vill ha det såhär, vi måste ju kunna lösa dethära , du & jag ? efter allt vi gjort och gått igenom? jag älskar dej vännen , och jag vet att jag inte klarar det hära utan dig, som min vän . Dom hära dagarna utan dig har vart pain in the as , har inte orkat gjort någonting, vill inte göra någonting, för jag skulle inte klara det, för jag vet att jag är utan dig, och utan dig kan dom lika gärna skjuta mig !!!

♥ allting som började så bra, ska sluta bra. inte såhär ..


jag saknar dig vännen, jag vill bara göra allting bra igen !

inget snicksnack om den saken

dom hära dagarna har det ju inte direkt hänt någon skillnad i min blogg, förutom några enstaka skitinlägg.. meningslöst alltså ! sitter just nu inne på msn och snackar loss med Jonathan om imorgon, wiiiho för hans del alltså ! ;) min kväll kommer befinnas hemma hos Josefin med lite folk, sen vet man inte vart man landar !
Min dag idag då? jo åkte ner till stan , mötte upp Josefin och Malin, vi gick runt , köpte lité, letade klänning t josefin, som hittade en , as kalas bra ! köpte en ring jag skulle ha tills nyår, men glömmer den såklart hemma hos mi madre, kanonbra det med sörrö. Åkte hem till mamma en snabbis och visade lyan för J & M , sen ner på stan igen , missade bussen , kom hem , amanda marie sofia stefan putte sandra och markus kom hit, käkade och planerade lite inför resan vi ska göra ihop, följde sedan med tjejerna hem till dom i ungefär 15 minuter !
Natten mellan nyår och nyårsdagen är det jag som ska köra igenom , hej tröttast på nyårsdagen !


.-

gäster kommer hit ikv... elr ja , dom har redan kommit ! HÖHÖ !
bloggar totalt mera senare, pussis 

up with the hands like I don't care

dagarna som jag inte har bloggat har jag suttit med min mobil, smsat. ringt. fått samtal. gråtit. as hell. kännt mig allmänt svag och helt nere. försökt få kontakt med världen på andra sidan. jag tappade han totalt, mina fina vän felix , åt helvete med allt !
det är nyår på fredag, och det ska jag fira som fan tyyp ! ska skaffa mej en ny blogg tills dess med, fixar det när jag kommer hem t pappa, allting är nytt där, nytt och fräscht bara bra , hoppas jag !
åkte med morfar och mormor t mediamarkt, mormor skulle köpa en ny mobil, så jag gick och kollade med henne efter en mobil , försökte dra på med en iphone, men hon förstod ju knappt 0 på den , haha ! så det vart någon NOKIA, men det duger perfa för henne det ! :) åkte sen till donken och käkade, sen t gränby, hittade 00000000 på rean ? HALLLÅ?!?! sprang även på Jesper & Felix i typ 1 minut....
orkar inte blogga, ska sova.. imorgon får jag träffa Josefin och malin också, fan vad bra ! och min pappa, love !
i somras var allt bäst ,saknar

.

ännu en dag har gått
vardagens sysslor har passerat som i dis
gick en stund ner på stan och där har allting frusit till is
du behöver inte svara mig
men jag måste tvunget skriva för att förklara mig
tro mig när jag säger att jag älskar dig att du finns i mina tankar under dygnets alla timmar
tro mig när jag säger att jag saknar dig
jag känner ingen glädje i det som förr fick mig och skratta
ännu en natt är här, med bilder och minnen som jag delar med dig
trotts att du rest din väg finns du i huvudet, du är kvar här hos mig
men den trygghet som din kärlek & vänskap gav är borta nu ,
jag är vilsen på ett stormigt hav
jag ångrar mig så, kan du någonsin förstå att luften som jag andas är drömmen om oss två
TRO PÅ MIG ! snälla gör bara det ! jag klarar mig inte utan dig
jag har blivit halv.. knäna har vikit sig.. men mitt huvud , ska hållas högt, & mina ögon ska inte fyllas med tårar mera.. det räcker tillräckligt med dom som kommit !
kan du bara inte förstå, I DO EVERYTHING FOR YOU BABY, I WOULD DIE FOR YOU , BUT YOU WOULDN'T DO THE SAME !

why isn't everything like it was?



en smal film med tung vikt

bloggar när jag vunnit tillbaka allt..
hjälp mig nu någon ?!?!?!?!?!

det viktigaste en far kan göra för sina barn är att älska deras mor

jag lever

men för tillfället bara på halvtid !

Even if I cry, then you always shine, and make me smile

På julaftons morgon tänkte jag då ta och berätta om mina föräldrar, så jag gör ett tappert försök..

Mina föräldrar vart på olika i håll i 6,7 elr 8 år, jag bor lika mycket hos min mor som hos min fader, Mamma bor i uppsala city med en ny kille och hans dotter, medans pappa bor kvar ute på landet med oss, min bror & jag vi är en familj ! Pappa är nog mitt allt tror jag , utan pappa så skulle jag inte kunna andas, han är mitt liv trottsallt.. utan mamma hade jag nog ändå kunnat leva, för hon är inte som min pappa, men mamma är ändå bäst !
Mamma är 39 år & har svart ganska kort hår, hon är kort överhuvudtaget, Pappa är 41 år och ganska lagom lång, han har brun/svart hår och lever för brandkåren, och mig och min bror.. jag älskar er !

Jag har inte den dära dotter&mor kontakten med min mamma, vi pratar nästan aldrig om saker som jag har gjort eller saker som hänt mig, jag klarar itne av att prata om det med hon , för hon skulle nog bli ganska arg på mej, och det skulle bara kännas totalt pissed of mot henne efter allt hon gör mot mig, så ibland när mina adhd inlägg kommer upp, då ä det för att jag inte klarar av att berätta eller att det blir för mycket med mina halv lilla syster, men sånt är livet, amn får leva me det !

Jag har nog ändå ganska bra kontakt med min pappa ,  jag skulle kunna berätta nästintill allting till honom..
Pappa blir aldrig arg på mig, han skriker över mig osv. men han är aldrig arg. han blir bara besviken och skriker ut sin besvikelse, sen är allting bra ! Pappa , du är grym jag älskar dej !


Mamma och pappa, jag älskar er , även om jag är som jag är !



Om ni orkade läsa tills hit, så God Jul på er alla ! ;)

You are the future I belive in


somebody is gonna to break it, and somebody is gonna to make it

Dag 02 , - min första kärlek

det var på dagis, men nu snackar jag inte en kram & puss på kinden, så min riktiga kärlek var i 7;an med Jesper.. I den killen var jag så otroligt kär, han var liksom hejhoppgalopp speciell, jag tyckte om att bara vara med honom.. men dum som jag var ( är fortfarande ) jag ganska tjatig & trodde alltid att dom var sura bara för att man inte pratade med varandra hela tiden , vårt förhållande var ju inte speciellt långt, ungerfär mellan 1&en halv månad till 2 månader, men det hann ändå hända en hel del ! Den dagen det tog slut trodde jag att hela mitt liv vändes upp&ner, en fjortis hade ju hittat en kanonfin & bra killle, och sen tog det bara slut.. jag ringde till honom direkt när jag kom hem , satte ute i -22 grader och grinade samtidigt som jag pratade med honom.. vi hade ingen kontakt efter det, vi bråkade bara massa skit bråk osv.. idag är Jesper en utav dom killar som jag litar på upp till 100% och en helt underbar vän , ! & det är exakt 1 år sen som vi var tillsammans, tiden går fort eller vad säger du ? Det tog i vilket fall kanon lång tid innan jag kunde glömma Jesper & sluta sakna honom, han var ju liksom den bästa i mina ögon .. kanske är lite pinsamt & skriva det här i bloggen, jag vet inte vilka som läser eller så.. men killen är en helt kanon kille, & han är förjävla bra vän !


in your'e eyes i feel love

Dag 1 - om mig själv !

ja vad ska jag egentligen skriva om mig själv ? jag är en vanlig 14 årig tjej som både bor i Uppsala city & Knutby lantis, jag lever för dom folk som finns i min omgivning, lirar innebandy gör jag också i dam 3;an med Almunge IK & fotboll kör jag stenhårt med i Rimbo som lirar i div3 , kalasbra det sörrni ! Jag är just för tillfället brunhårig, ganska normallång och så vidare.. jag älskar att inte vara hemma (?) , älskar däremot att flänga runt och ha nollkoll på vad jag gör.. HA-HA-HA !  Jag är pratglad som fan , hyper oftast och beter mig lite hejkonbacon mot folk som jag inte tycker om eller känner, jag är expert på att dömma folk som jag inte känner..
I mitt liv varar ärligheten längst, i mina ögon är folk som tror dom är något och ser ner på folk är lika med Z E R O  i mitt liv & mina ögon,!  jag vet inte vad jag ska skriva, så innan jag börjar skriva ner massa så sätter jag punkt här och slutar genast att skriva, så ni får ha det kanon .. pussar i lastar !


du var bäst som en dröm , för bra för att vara sann

gör som dom flesta andra, orkar inte blogga osv. jul om 2 dagar, jippiekajejmutherfucker's det passar perfekto & ännu perfektogiare med denna lista.. here we go !

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


den titeln jag vill åt är mikrofonkåt

sprungit runt på stan idag för att köpa dom sista julklapparna, det är lite svårt det dära kan man säga.. och speciellt när det gäller min amigo Josefin, för hon kan då aldrig bestämma sig vad hon önskar sig.. men någor hittade jag , & hoppas det duger ! Sprang även på lite folk bl.a Emily & Anna , saknade tjejer det dära ! 
Ska dricka upp min middag nu , den består av drickyoghurt, är ensam hemma och orkar inte göra mat, ska till Josefin & Malin nu med och fira lite minijul ochsånt myyys !
vi hörs när vi hörs, tjing..

den titeln jag vill åt är mikrofonkåt

sprungit runt på stan idag för att köpa dom sista julklapparna, det är lite svårt det dära kan man säga.. och speciellt när det gäller min amigo Josefin, för hon kan då aldrig bestämma sig vad hon önskar sig.. men någor hittade jag , & hoppas det duger ! Sprang även på lite folk bl.a Emily & Anna , saknade tjejer det dära ! 
Ska dricka upp min middag nu , den består av drickyoghurt, är ensam hemma och orkar inte göra mat, ska till Josefin & Malin nu med och fira lite minijul ochsånt myyys !
vi hörs när vi hörs, tjing..

dödsrädd att leva. livrädd att dö

har precis tagit mig en tjolahopp dusch, ingår där är då inpackning peeling ansiktsmask rakning & divarse.. mucho grejt ! jag antar att Josefin & Malin dom góa tvillingarna tittar ner snart, för dom är också hemma idag. så då blir det mys med dippo chippo och leeeeesk + en as kalas bra film 5/5 toast's på det !
rimbobyxor wesctröja & ginatricotlinne, det är min outfit idag, + en snygg boll på skallen, NZ det  ! '

min mobil kommer snart dö & min laddare är i uppsala.. vid sånna här tillfällen hatar jag att mamma bor där hon bor & pappa bor där han bor.. ! SUUUG !


när jag ser bilder på mitt hår hur det såg ut då, ångrar jag mig, SAKNAR MITT HÅR !


Hej min gamla vän det var ett tag sen vi pratade jag svär jag saknar det


jag laddar denna dag med lantchips tuttifrutti passion toblerone & tropiskafrukter, livet leker

Hemma dag idag ? - ja
varför ? - ont i hela kroppen o orkar inte skolan

haha tönt.se men jag orkar verkligen itne skolan just nu , får lov idag, wunder ! var ju som sagt på Åland igår med innebandy laget, vi kom hem med en vinst och det kändes kanonbra,  för det var precis vad vi behövde.. imorgon åker jag in till City med Josefin , här ska alla julklappar inköpas och jag måste även hämta min mobilladdare hemma hos mi madre, what the fuck den nu gör där? ingen aning..
& inser nu att jag inte är så förbannat van med att vara hemma denna tid på vardagar , för jag hittar ingenting att kolla på on the TV , så film och säng, here i come ! Kör dubbelpass ikväll med träningen , kör innebandy först, sen rullar  jag mig vidare mot fotbollen !

Allt detta gör mig galen, jag vet fan inte vad jag ska göra.. inlove


lite mörkare tider sådär mot vinternskvällar

Hejsan bloggen ! jag vet att jag inte bloggat någonting alls under ett par dagar, har inte haft tid till det heller, mitt internet har kapsejsat och jag har fått mina utbrott på datan osv... men nu jobbar vi bra ihop igen , he-he-he !
Igår lirade vi match mot Alunda, vart en skön vinst med 6-1 , mycket bra jobbat där tjejer ! Senare på kvällen kom Josefine hit, vi snackade på som vanligt osv. Hon åkte väll hem sisådär mot halv 11 taget(?) för då höll jag på och dö för att jag var enormt trött.. la mej och kollade på film och smsade lite, sen somnade jag pladdask..

Idag då ? Jo klockan ringde kvart över 6, jag gick upp & tog en dusch och sedan valde jag kläder, åh satan vad det kan vara svårt (?) att komma på när man är trött, men jag bestämde mej i vilket fall för en outfit bestående av crocker jeans & en tight vit tröja med puffärm på, det passar perfekt till mina converse mitt i vintern..
Det blir neutralt angående sminket på väg över till Åland, & sen på hem vägen slänger jag på lite solpuder & sånt.. för er som bryr sig vill säga ! ;) Men jag ska försöka få med mig kameran, & sen försöka få med några bilder till denna makalöst tråkiga blogg med bara gamla bilder ! & efter jul mina vänner, då kanske en stor sak kommer hända, hoppas hoppas hoppas ! 

so long





I'm gonna love you like I never been hurt before


..

Mycket har hänt sen sist jag bloggade, har skaffat mig en helt ny hårfärg och sen lite annat, fiiiiiiiinte ! Beger mig till city efter skolan hem till nu madre moi's !! Men.vi.hörs.sen. It's better if we dont speak åt all

..



jag la några slantar i jutbox en gång till

det här må ja säga känns inge vidare, mitt huvud sprängs snart. och sol jäveln lyser sönder genom fönstret, men jag tänker inte ställa mej upp, för då svimmar jag nog av , OH MAJ GÅD !

I need this things like i need you

sjuk sjukare sjukast.. men nej , inte riktigt så graciöst illla är det.. men sjuk är jag, & en tripp från skolan hem blir det.. oh boy vilken huvudvärk & härlig hals man har  !      '
mormor kommer ner och fixar och trixar med mej sen ,hon är en gudomlig chick  som fixar krubb till mej !
tjingeling !

jag både hatar & saknar oss


" när jag såg dig första gången så vet du vad jag tänkte,
han ska jag ha & du blev faktiskt min ängel "


"gilla min status så skriver jag vem årets du är" kriget är igång på facebook

svar på frågestunden :

Postat av: nikki

1. älskar du mej?- överdrivet mkt
2. dumbom, varför ville du inte gå på gränby?- för jag ballade ur helt enkelt
3. träffas snart?- ohja
4. vad tycker du är bäst med dej själv? - hmm, jag har nog allt lite humor bakom mig
5. vilken kroppsdel är du mest nöjd med?- där skulle jag nog kunna säga kaggen, för det jobbar jag på, den ska bli en platta med sixpack snart, ohyes !
6. fotboll eller innebandy? - fotboll
7. vad skulle du ta med dej till en öde ö? :D - mitt liv
8. hur gör du för att bli så vacker? - jag gör ingenting, för jag är inte vacker
9. hur många olika sporter har du hållt på m? - fotboll, innebandy , pingis(?) , gymnastik
10. skriv vad du vill om mej? :D - underbar, älskad snäll finns alltid, !

Postat av: julia djurström

berätta lite om ditt & jespers förhållande förr? och hur är det mellan dig och felix nu ?
va hände med dig&tim ?
Berätta lite om hur du har det med kärleken ..
Ehm jaha jaja okej visst, mitt och jesper's förhållande var väll sådär, visst hade man bra stunder osv. men det vart uttjatat, bråkade osv. och sen lite andra grejer kom emellan osv.. mig & felix? ja jag kan väll inte säga mer än att han är en av mina närmaste vänner & att den grabben får mig att må bra, han är nog den killen som vet mest av mig, han är som min bror ! <3 Hände och hände , det hände väll inte så mycket, drog runt som en fjortis , vart ett strul & sen tillsammans.. haha pinsamt hur det kunde bli så, det var ju liksom aldrig någon riktigt LOVE mellan oss, han var nog bara en helt kanon snäll vän.. inget mera !

Postat av: sophieriksson

1. har du något minne med mig ? - alla gånger vi skrikit fitta & hora till varandra i 5-6 6-7; an, omogna små äckliga fjortisar va precis vad vi var då, ;)
2. trivs du bra i stan ? har inte bott där så länge, men ja
3 . kommer du gå kvar i almunge ? - ja det kommer jag
4. vänter elr höger fotat ? - höger
5. skriv vad du vill sötis :) - du är enormt saknad vännen

Postat av: anonym

Är du oskuld?- nej
Var köper du dina kläder? - gt vero moda h&m cubus vila holmlunds bikbok
Tycker du själv att du är en fjortis? - nej det gör jag inte
om inte vad är en fjortis för dig? - vilken fråga haha? en fjortis för mig är en översminkad tjej dold av spackel, en tjej som är så himla osäker så att hon gör allt för att alla ska se henne och driver runt och tror den är någonting.. & hur jag ser på en fjortis , det är bara en mening STACKARS PINSAMMA OSÄKRA PERSON! men vill amn vara fjorts så kan man, !

Postat av: anna

visste du att jag saknar dig ? :( - saknar dej med
när ska vi träffas ? <3 - när vi båda har tid ! <3

min lilla minifrågestund fick ni nu svar på ! (a)


frågestund

blir inga inlägg förrän det är ett antal frågor,
& svarar inte på omogna frågor.. !


I ADORE YOU

det är tur mamma att du inte vet allting jag har gjort eller vad jag gör.. för du skulle aldrig klara av mig, jag vet att du har det jobbigt nu med allting, och då gör även jag dumma saker.. men om du får reda på det mamma, då kommer du inte vilja veta av mig, du skulle nog bannemej hata mig !  jag har gjort så mycket saker jag absolut ångrar, så mycket saker som jag inte ångrar.  jag lever livet, eller hur ska jag kalla det? men jag vill ju inte heller att det ska såra dig, jag berättar ingenting för dig längre, du vet knappt vem jag är ! Du har själv gått in i väggen, och jag är snart där.. jag kommer bli som du mamma, om jag får barn , då lovar jag dig att göra allt för att dom inte ska bli som mig, för då kanske dina barnbarn blir lyckade, dom kanske inte blir sånnahär problem barn som jag är..!  Jag vill inte se dig såhär mamma , men det verkar vara det ända valet jag har.. jag väljer bort dig hela tiden, jag ställer aldrig upp för dig, och sen när jag väl är hos dig, då bråkar jag bara med dig och förstör för dig. jag kommer inte bli den jag en gång vart, mamma.. jag hoppas du vet det.. för det kommer jag aldrig bli.. aldrig hon med den rosa princessklänningen och matchande väska, med det tajta halsbandet och bandet som man satte på armen.. ´jag kommer aldrig bli hon igen som satte sig i ditt knä och grinade när jag drömmt mardrömmar, jag kommer aldrig bli hon som älskade att rida, som ville ha en egen häst..
det går inte mamma, jag blir aldrig samma igen.. och att jag förstör dig så mycket, det är inte meningen !

 

jag älskar dej


tänk om du var jag

man tror man har någonting oförstört ända tills den dag då det spricker..
sagan den tog slut.. likaså gjorde du och jag !

ser att han är skitskrajj, som om att jag är en vithaj

Att jag vill ha – är allt som jag inte kan få
Att min senaste kyss – var med felix
Att jag lyssnar mest på – Låtar som har en betydelsefull text
Att jag pratar – För snabbt, för mycket och utan att tänka
Att jag inte gillar - Att känna mig ensam
Att min första riktiga kyss – Var med en jag tyckte mycket om då men skäms över nu i efterhand
Att jag avskyr när folk snackar – Om mig och tror sig veta hur jag är fast dom inte vet ett skit
Att kärlek är – Något att det vackraste som finns
Att jag gillar att – chilla
Att jag aldrig kommer att – Hoppa fallskärm eller bungyjump
Att jag är hemligt förälskad i – pass
Att sist jag grät var – Bröt jag ihop
Att min mobiltelefon är - på lagning
Att när jag vaknar på morgonen – 'ringer mitt alarm maxat 
Att innan jag går och lägger mig – Måste jag smsa eller prata i telefon med någon
Att idag har jag – shoppat, knarkat alvedon sovit
Att jag just nu tänker på – Hur jag ska orka gå till skolan imorgon& han
Att i kväll ska jag – Sova gott och försöka att inte tänka för mycket
Att i morgon kommer jag – Inte ha några planer för vad jag ska göra
Att jag hoppas – Att allting löser sig till slut på ett bra sätt


-

Du säger att du tycker om mig.
Du säger att du älskar mig.
Din kamrat säger att du bara vill
få mig i säng

hey outfit

är hemma hos mi padre nu.. har sovit shoppat och pluggat denna söndag. knarkat alvedon har jag för den delen också gjort, min hals och mitt huvud har inte samma kombo som hela min kropp har, vilket är ett helvete eftersom jag måste då hoppa min träning imorgon med innebandy lag1, och då blir det ingen fotbollsträning efter innebandy'n heller, känns sisådär lagom surt.. sitter och letar klänningar tills ¨nyår, det lutar åt Harbo med Felix Jesper och annat folk, eller så blir det uppsala city, lite b-klass sådär men det får la funka om det inte blir något i Harbo,. fan vad jag vill ha nyår nu , om planerna blir som tänkta vill säga..
orkar inte sitta och skriva mera, mitt huvud är dött och jag tror jag har feber.. fifan !

 

nytt meddelande

OM DIG:
vilken klass går du i?
8B
Vad har du för hårfärg?såkallad ljushårig med 1dm utväxt 
Hur lång är du?
163 cm från jorden
Har du någon pojkvän? Nej
Vad brukar du göra på fritiden? Träna, vara med folk , spela match
Vilka umgås du med? Folk som gör mig glad

SENASTE:
du kramade?
Jsfne
Du pussade? Felix
Du sov hos? Malin
Du smsade? Felix
Som smsade dig? Felix
Du ringde? Pappa
Som ringde dig? Mami
Någon sa till dig? när kommer du hem?

KÄRLEK:
blir du lätt förälskad?
Det skulle jag nog kunna säga ja på
Är du kär i kärleken? Ohja!
Är du kär i någon just nu? tror så
Är du förtjust i någon just nu? jodå
Tror du på ett föralltid? Ja, det gör jag
Har du haft ett seriöst förhållande? 50/50
Har du fått ditt hjärta krossat? Ja
Har du krossat någons hjärta? Ja
Kysst någon du sedan ångrat? Ja tyvär..

FAMILJ:
Du bor tillsammans med dina föräldrar? Yes, men på två håll
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? Hah, nej
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? jajamensan
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? OM jag har
Vem betyder mest för dej i din familj? Morfar och pappa
Har ljugit för mina föräldrar om vart jag är någonstans? Haha, för ofta (a)

VÄNNER:
Du har vänner? Yes
Vem/vilka var du med sist? Majsing Josefin & Julia
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? Såklart!
Är det okej att ha kill-kompisar? Ja?
Har du pussat någon av dina kompisar? Ja,
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? Nej?
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? Ja..

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? Lite kanske
När grät du senast? Today
Du har gråtit över en kille? OM jag har
Vem bråkade du senast med? Mami


jag är ingen som du. men som du är ingen

kvällen kommer spenderas med IDOL med mina innebandy teammate's.. för imorgon ska vi krossa Saga, vilket är ett måste .. GO ALMUNGE !

tomma ord.. precis som mitt liv, utan dig

Let it ride out .. Everybody wanna know we got between us cause they don't see us when we're alone or when we talk on the phone.
But they don't even got no ideas about us cause we ain't tryna let nobody step in and pull us out of the zone.
Do I think you're fly? ohyes. But i don't wanna pressure you to do anything you don't wanna do , no .
Cause we got a lot of time and i plan on being with you the rest of my life.. Boy i'll wait, it's alright.
I'm gonna wait for you even if it takes forever, that's what a real girl supposed to do. Ain't gonna give you no pressure ever.
I'm gonna wait here til the time is right baby cause I know when I say yes Imma fill your apetite, yeah ! So I wait for you even if it takes forever
There's a million things I wanna do, but I'm gon put you're feelings first. No way that I'm gonna hurt you my baby. Makin you do things you ain't ready to show. I'm not on way, i wait on you baby, as long it takes for you


________________________________________________________________________________________________
det är jobbig och veta att jag inte kan ändra på någonting, det ligger allting på dig  ! Jag kan inte göra någonting, fan vad jag hatar det hära.. ! det gör ont att veta att någon som stått mig så nära nu står så långt bort..




-

I can't sleep tonight
Cause I knowing that things ain't right
But I know there's sunshine behind the rain
I know there's good times behind the pain



trött på all nostalgi

du stärker mig, samtidigt som du förstör mig


mobilblogg

sitter i skolan just nu... mippipp håller på och fixar mitt hår. uppdaterar i massor när jag kommer heeeeeeem :) pussss

hejsan hoppsan karlsson på taket

nu ska jag slänga ner mig i sängen , köra igång en film och sedan läsa några få sidor i kemi boken..
varför känns det som om att det är fredag idag btw?

ge mig dom bra sommarkvällarna igen..

det är ingen vanlig dag, för det är min söta väns födelsedag. hurra hurra hurra

jag saknar dej maxat vännen, ha det bäst ! jag älskar dej


I would die for you, but you wont do the same

skolan flöt som ett flöte i vattnet, och det sjunker när man får fisk, och så gjorde även min dag, tills sista lektionen startade och slutade, då släppte fisken och flötet flöt upp igen, toppen..  nu laddas min ipod för fulla muggar, på torsdagar brukar batteriet sjunka från 100% till 13%, och då är det helt klart rätt att ladda den på nytt, och med det slänger jag även in lite känslomässig musik och bravader, så man klarar sig igenom svenskan mattematiken engelskan och så alla andra helt ovärda lektioner, den enda värda lektionen vi har är väll då idrotten, eftersom jag älskar idrott.. men jaja , nog tjatat om vad jag älskar och inte älskar, skolan tar i vilket fall död på mig, för har 2 kanon viktiga prov på måndag, kemi & svenska, jippiekajejmotherfucker's , här ska det skrivas  MVG.. så kiss and gådbajj, här ska det nog ändå pluggas.. 




jag vill inte se världen utan dig , för då skulle jag aldrig förstå

Livet, det är egentligen ett spel, kan man rglerna är det inte så svårt. men kan man dom inte är det destu svårare.. Och ibland känns livet underbart, det bästa som finns och älskvärt.. ibland känns livet piss och man inte orkar leva, just nu , så känns allting så. och det är därför jag inte bloggar, & imorgon hoppas jag på en bra dag..
lyssna på orden jag kickar här i takt, i mina ögon har du en jävla makt, och den makten kommer du ha .. fitta !
men du skulle aldrig gjort samma sak som mig, du skulle aldrig menat det du skrev, du skulle bara skratta bort allting, allting som kommer från mig.. ! jag är blind för kärleken, oh boy vad jag älskar min vän Linnea Lund's låt, och Håkan hellström, dom får mig att må bra dom låtarna !


power


tired of being sorry

när kan allt det som fortfarande inte är riktigt 100 vända så det blir helt 100?
för då är mitt liv topnotch, satan i gatan det kommer bli hål i backen den dagen, jag det kommer bli en sån duns efter mitt glädjeskutt

 

Älska mig som mest, när jag förtjänar det som minst, då behöver jag det som mest !

lång rubrik? hell yeah. det ska jag bannemej slå rekord i, längst rubrik , hey vad bra jag ibland kan vara. bra dag var det tillochmed i skolan, malin drog runt halv 2 och jossan vid 2, så jag blev en ensamvarg i skolan tills klockan 3, som tur var hade jag felix där, mysmys & framförallt tur. för då gick tiden ialfl lite snabbare. har english and spanish prov tomorrow. i can zero...  plugga stavas denna torsdag's kväll, måste ta tag i skolan totalt nu .. den håller på & rinner som småsand mellan mina fingrar!    

jag rimmar på från underground nivå

tjena hej hej hallå ! skolan idag, rullade på helt OK . fått nya platser osv. sitter med majsipajsi, & bakom oss sitter planis och JSFNE , grreeeeeeeejt ! skönaste på hela dagen var att Håkan skulle iväg på Lucia rep med 9;orna, så vi hade fritt från 12.50-13.50 , NZ ! Kom även in på skolan , men tackade nej ! Vill nog trotts allt gå i Almunge, my home town liksom.. bilder osv kommer garanterat upp, nu ska jag baka kladdis i belive. ciao


YOU SPINN MY HEAD GOES ROUND

var och tränade fotboll igår för fotbollsklass, riktigt trevligt. Fick träffa Nikki , Filippa , Lina , Felicia , Amanda & Emma.. & träning rullade på helt okej faktiskt, kändes ändå ganska bra.. eller ja, hoppas det! fast om jag mot någon förmodan skulle komma in vet jag inte om det blir ett ja eller ett nej , för jag vet inte om jag kommer orka med det, men nu har jag provat på, kommer jag in får jag tänka lite, kommer jag inte in så behöver jag inte tänka ! :D  menmen.. skola idag, ganska oskön dag, har engelska och svenska, dom ämnen jag hatar mest !
uppdaterar latero ciiiiaaao ! '


jag tackar din pappa och mamma att dom fuckade dig, coh jag tackar min pappa och mamma för att dom fuckade mig , och att vi bodde just i knutby, för annars hade jag aldrig träffat dig, min älskade vän!


RSS 2.0