musik sökes

ni få söta läsare, när ni läser detta, skänk en kommentar om bra låtar, jag har bara gamla, tråkiga sönderspelade låtar.. snälla ! :D
'

öga för öga ,blick för blick ,

tog mig upp med smärta imorse, fyfan vilken natt.. OGILLA skarpt !
skolan rullade på helt okej, JSFNE är min galna person som fått mig och skratta idag, all round ! 
Fick reda på lite saker utav mina brudar, EMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAA , jag vet att du läser detta, du gör mig stolt ! :D   Dagen har vart en berg-och-dal-bana, skratt gråt utbrott anfall osv. galen dag . konstigt inlägg, orkar itne skriva hahahohohehehihihöhö !


14 år, och du är fortfarande min älskade vän ! ME <3 YOU


jag ser sprickor i horisonten som ingen annan ser


du är en rimslaktare som tror du kan alla sound's & beat's

Min dag bestog av innebandy igår, kollade först på p.99 , dom förlorade med 5-3 , sen spelade p.96 dom vann med 8-3 & sen p.94, dom torskade med 4-1 , sen begav jag mig till Enköping och lirade min match , som dock vart en förlust mot seriledarna med 4-3, känns lagom surt ! åkte till skyttorp efter matchen, men drog mig ganska snabbt till almunge trakten och träffade folk, bland annat Felix Jesper Josefin & Nicklas ! Jossan skulle vara hemma halvtolv, så vi tog 5 över 11 bussen hem , för den stackaren skulle upp vid 7 idag för att spela match , stackare ! :( men ialfl, kvällen var helt okej, synd bara att vi kom så sent.. !

Idag ska jag bara chilla lite, sen ikväll blir det fotbollsträning, OM jag har längtat? jag har nästan tagit självmord av längtan , me love fotboll liksom ! :o  ska städa mitt rum , min garderob , mitt liv.. allt ska bort som jag inte vill ha kvar ! usch ibland känns allting sjukt , och värre och värre blir det, man förlorar folk man aldrig trodde man skulle förlora, den känslan är jobbig oknäckbar .. 
´


tänk om du var jag

jag vet att det låter helt sjukt nu! men vad ska jag göra? jag vet att jag kan vara ganska känslokall, inte tänka efter.. men trodde aldrig att det skulle hända, något sånthära..och jag skulle nog inte gjort det om jag visste att det skulle förstöra mellan oss..  och de hoppas jag att du vet.. men jag vet inte riktigt heller vad jag ska skriva, jag vet nte riktigt heller vad jag ska göra, gjort är gjort, och det får man stå för . och ja , jag står för vad jag gjort, men ändå.. det är på samma sätt fel, för det var precis den hära saken jag lackade för, sen gör jag samma sak själv, fast 8 månader efter, och ja jag vet att du har mått skit för det hära, kännt dig som en värdelös person , att vi har trampat ner dig ! och jag förstår dig , för det va precis vad vi gjorde, vi kastade skiten på dej , eller jag kanske ska säga jag? men jaja, JAG kastade skiten på dej , sen gör jag precis samma sak själv, och jag vet att det är fel ! Och när verkligen allting mellan oss, dig och mig, du&jag började bli bra igen, då gör jag det här . och då går du från mig, du lämnade mig.. så nu får jag vänta på dig, om du kommer tillbaka snart, om du någongång kommer tillbaka till en idiot, en sån som mig , sån som jag , till mig !
men kom ihåg, vi ska bo ihop en vecka, en hel vecka , 7 dagar, 168 timmar ..
och jag hoppas dagen , då det blir du & jag kommer snart.. för vi har så mycket att prata om ..
VARFÖR FÖRSVANN VI ? INNAN ALLT?


vad jag än gör , så är det inte som dig

bra kväll.. åkte till Almunge istället..träffade Felix Jesper & Mackan, åkte runt i mackans bil och chillade, skön kväll.. är hemma just nu , ska in i duschen en snabbis och sen ner i sängen och kolla film, imorgon blir det match och sånt som jag skrev innan tagga(d)  ! 


det är dags att tänka efter & jag vill inte följa med

orkar egentligen inte med alla folk som snackar så mycket skit om mig, eller inte bara skit, det är massa andra saker också.. snack överhuvudtaget ! det gör mig galen , arg , besviken, folk som jag litat på vänder mig ryggen , folk säger att jag gör ditt och att jag gör datt.. jag vet vad jag gör folket, är det okej då eller? jag har inte bett om eran åsikt, så snälla ! Håll snattran inne, vill inte att alla ska veta vad jag har gjort, för varför ska dom veta vad jag gör ? om dom ändå inte bryr sig när jag inte har gjort något?  Okej visst, vi håller på i skolan, fattar att folk ser? alla kan se, jag bryr mig inte? men att några små tjejer kommer fram till mig och snackar om att jag är en player , där går min gräns? jag och tim gjorde slut för ungefär en vecka sedan ? jaha och? han är ingne alls för mig, jag känner knappt killen.. så jag bryr mig inte ett dugg om honom, och vi kände aldrig´varandra heller, och då låter det säkert sjukt eftersom vi hade ett såkallat förhållande? men jaja whatever, jag tycker inte om honom, har ingenting för honom längre, inte ens min respekt.. inte efter det ! Men ja , jag och ..... håller väll på lite grann, och visst får ni säga eran åsikt och så vidare, men säg den till mig istället för att snacka med alla b-klass kompisar, för flera behöver inte snacka om mig.. och dom tjejerna som sa att jag var player var ändå mogna på sitt omogna sättt.. för dom stog för det , sa det direkt till mig.. men dom ska ändå inte lägga sig i.. me jag orkar seriöst inte bry mig heller.. jag umgås med dom jag vill, gör vad jag vill med den jag vill.
jag kanske vill göra det jag gör med .....? det vet ni ju inte eller hur? jag kanske tycker om honom sjukt mycket? jag har vänt mig till honom så mycket, han har hjälpt mig så sjukt mycket, så det kanske är bra det här som händer? vad vet jag ? vad vet ni ? INGENTING !  , så snälla , stäng era käftar och låt mig leva mitt liv som jag lever det, jag gör misstag, det gör alla.. men jag lovar er, jag lär mig av dom ! Tycker samtidigt som det är tragiskt att folk sitter och snackar så mycket skit om folk dom inte ens känner så känner ja ändå lite glädje, för det bevisar att dom vill lägga sig i in my life..och det är såhär kul med folk som själva är missnöjda mig sig själva, så dom vill sänka andra ! jag har själv vart nere i en depptid, och nu är jag uppåt igen.. och det är en sjukt otroligt bra känsla ! jag har gjort mitt nere på botten, jag är snart på toppen !

GRYMT !

jag kunde såra någon som mig

jag vet att jag har uppdaterat 0 zero non nothing inget alls denna vecka. har befunnit mig i stan hos min mor och min mor's man.. vi håller på & flyttar, så har haft fullt upp med det, och det känns förjävla underbart, salabacke blir my hometown ! skolan har faktiskt också vart riktigt bra, eller ja.. den har faktiskt det ! hela veckan har rullat på bra, och det kommer nog även kvällen göra, Felix Nicklas och Josefin kommer eventuellt joina mig ikväll.. & det sitter kanon , imorgon ska jag iväg & kolla på Felix match och sen iväg och lira min egna mot Enköping som leder div3, och vi ligger 3;a, så det är en värd match att vinna. kötta mosa döda blir det imorgon !

vi hörs när vi hörs mainstreamer's .


älskvärt


all i need is you

chillar galet hemma med musik i öronen och mjukis-dressen, har hängt runt med alla möjliga människor idag i norrtälje, Malin Sandra JB Mickan Benjamin Gro Frida & sen några från laget, dagen har vart kanon skön, skönt att slippa knutby en stund faktiskt..
ska bo hos mamma i veckan, skönt att bo i stan nu faktiskt, riktigt spännande ska det bli ! :D


visa mig vägen

livet leker.. ALLT är bra, ville bara få ut mig lite igår  !
visst, jag ahde svårt att somna.. men so what? jag somnade. jag vaknade. HEL
jag är lycklig ! :D ska till norrtälje idag också med sandra och malin ,
hejja sönder Rimbo ! :D  träffar kasnke benja och fredrik också ! 
 
L O V E !


,

var det bara en dröm? drömde jag allt? kollar på facebook.. nej . det va ingen dörm.. det var sant ! vi som en gång var plural är nu singular.. fast.. det finns fler fiskar i vattnet ! :D


slut

mina tårar rinner. mina händer skakar... jag vet fan inte vad jag ska göra? kan man trycka på bakåt knappen? varför gjorde jag det? varför gjorde jag allt det som jag gjorde? true love? jag vet fan inte.. jag sitter och skakar som en jävla barnunge.. kan nog fan inte andas heller.. sömnlöst försöker jag men vadfan ! Wendela , du är stark.. du klarar det.. ! nu ska jag försöka sova.. önskar jag var pappa, min hjälte !

det blir inte alltid som man tänkt sig


my man

I remember ya touch , god i miss you so much
please belive me baby , I'm sorry
and all of this money and fame can never amount
to everymorning than i see your face
what you do when the truth aint quiet enough
they looking at you , telling you
we need to break it up you need to break it up
you need the trust what you do
cause you and me love

but imma make it up to you and show the world
I'm a changed man
cause you mean that much to me
I don't wanna be done
I doin all than i can , and everybody hates Chris, they can never understand
can we love can we love again?

Girl I know I told you
baby this aint over
this aint over it aint over

 

jag skulle sagt att jag älskade dig, men stoltheten tog över


det är bara folk som har svårt att få barn som planerar dom

sitter i soffan just nu med duntäcket , en brasa i kamin , nyduschad, mjukisdress och cheese chips.. me love !
ska kolla film och sova lite.. är helt död !

when u loved someone. you do everything

3 mål mot 2 , det betyder en 3 poängare (y) !
¨haha bruden , du är bara såhär jävla patetisk.. det är ditt fel alltihop,  & att det nte längre är du&jag är det du som sätt till... jag hatar dig ! kvällen kanske itne blir så tokig ändå, man kan ju överklaga utegångsförbud, det har jag lyckats med förut, so why not ikväll?


<3


jag kan skriva hur många sidor som helst, göra vad som helst, allt för dig !
mitt liv, jag älskar dej över hela mitt hjärta julia andersson , soulie !

du såg smällarna han fick , varför gjorde du ingenting? du bara stóg kvar...

vaknade lite titt som tätt inatt. kollade om pappa hade kommit hem.. men det hade han inte.. förberedde mej totalt för en katastrofutskällning.. jaja, man lever bara en gång, men jag lovade han ialfl att jag åkte hem , men trotts det vände jag och åkte tillbaka.. så jag får skylla mig själv, men utegångsförbud var lite hårt straff. då att jag just hade planerat denna helg någelunda bra.. men jaja ! idag blir det ialfl innebandy match för hela slanten , det blir mot Valhall.. ingen aning om hur bra eller dåliga dom är , men kul ska det bli ialf. och ikväll hemmakväll -.- ! och imorgon iväg till Norrtälje för att glo på fotboll på bästa Rimbo IF !

aggresivitet

helgens planer; dra på fiest eventuellt med Jossan och några till.. :D elller bara chilla gal1 !  :D
UTEGÅNGSFÖRBUD vart stavningen över helgen, bra jobbat där wendela !
men det blir ju kul.. sitta hemma & glo en hel helg.. fuck !

jag kan då aldrig bli normal

ingenting & skryta om , men eftersom 74 stycken vill se mej i rosa hellokitty siden pyjamas byxor och ugg's i skolan så lär det bli så... fan !...  ska till knutby krog.. haha krog , det låter sjukt ! jaja ska dit och goffa keeeeeebaaaaaab och snacka massa.. sen vet jag inte vart kvällen kommer ta mig.. vill på en hemmafest i Almunge, men har inga cashflow så jag vet fan inte vad jag ska göra ! :o men något hittar vi på, har väll några homies som vill göra något galet ? i hope so !

är i ett förhållanded med :

  • ligger i sängen... död,     orkar inte skolan imorgon, ska fråga pappa om han kan sjukanmäla mig eller något.. är totalt slut .. ligger i sängen orkar inte göra någonting.. har inte ens ätit mat, eller jo en halv pannkaka.. skulle ut & gå med Malin en sväng också, men jag orkar inte.. min kraft har fan tagit slut.. ska ringa bejb ikväll också.. hoppas det ger mig kraft.. jaja nog om det ska kolla på film nu och sen sova tror jag, en stor fet puss kommer här PUSS
     
    jag har då aldrig sagt att jag är normal

spotify är ju bara för bra

åh hujedajmej vilken tur att jag är ensam hemma nu med låst dörr.. min dans är det nog ingen som vill se, och speceillt inte heller min underbara sångröst.. ni skulle dött , så håll er i era trakter så slipper ni min point 5 sångröst !


OPPOSITE OF ADULTS

slutade 13.30 idag istället för 15.00, sånna dagar gillar jag en hel del. speciellt en dag som denna.. det var inte en bra dag idag helt enkelt.. usch ! hade ialfl bad på idrotten idag, hatar badet i skolan , rena painen... men simmade ialfl på ett MVG & då är det klappart och klart, tror inte att jag behöver bada något mera då innan jul, & det är något jag hoppas att det stämmer också.. fredag imorgon också, innebär helg.. sug&svälj ! eller ja, vi får se vad planerna blir, något ska det bli.. måste tjäna cashflow också, lite tomt på kontot.. peace   


saknar denna brud någe enormt...


min fina vän, jag älskar dej så tusan mycket !

det finns alltid lite ärlighet bakom " jag skojar bara "

Du heter: wendela mattsson
Smeknamn: blenda
Låt som när du är ledsen sörjer till: spellistan på spotify
Beroende av: snask
Vad tror folk om dig? olika
Stämmer det? vissa
Vad får du oftast komplimanger för? att jag har fint hår
Hur imponerar man på dig? att man är sig själv
Brukar du skratta för dig själv? ibland
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: ring mig
Har du haft sex idag: nej
Hur svarar du i mobilen: olika
Vem ringde du senast: mi padre
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: kom ihåg att plugga
Sov du ensam: inatt ja
Brukar du komma i tid: alltid/oftast/ibland
Hur känner du dig nu: seg
Vanligaste färg på dina kläder: blandat
Vad tycker du om fötter: EOW
Vad saknar du: barndomen
Hade du en bra kväll igår: HELT OKEJ
Favorit dryck på morgonen: milk
När brukar du oftast gå och lägga dig: 21.30- 23.00 , somnar sen när jag vill
Är du blyg?: nja
Sysslar du med någon idrott: m
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: njae
Har du spytt offentligt: ja
Är du nöjd med ditt liv: mmjo, faktiskt ! Fast det kan alltid bli bättre
Är du bortskämd: ja, lite
vad gjorde du idag: skolan och plugg
Vad gör du i morgon: skolan och chill
Vad är det värsta du vet?  att sitta på en skolkbänk och lyssnar på fröken babblar
Har du bra vänner och äkta vänskap?: ja
Vad är det finaste du fått?: allt som jag har fått
En speciell dag du minns: när jag träffa Julia första gången
Vem ringer du när du är arg/ledsen: olika.. beror på vem jag vill prata med
När grät du senast: i natt
Vad skulle du göra om du vann en miljon: allt jag vill
Vill du gifta dig: vet inte
Vill du ha barn: ja, i framtiden
Är du musikalisk?: näfan
Vad dricker du helst när du är törstig: det som finns hemma
Bor dina föräldrar tillsammans: skilda sen 7-8 år tillbaks
Har du någon gång gråtit dej till sömns: ja,


IDAG ÄR JAG BAKIS, FÖR IGÅR VAR JAG FULL

kul... vaknar på morgonen , ögonen rinner av trötthet.. men tjejen kämpar sig upp.. tar en dusch och kollar sedan på klockan 05.03, ja godmorgon wendela , skönt att sova 5 timmar.. ! Låg och smsade och pratade i telefon hela kvällen igår, tiden liksom bara försvinner.. & ibland är det så enormt skönt och bara ligga där, med telefonen vid örat, och ibland säga något, så vet man att det är en annan på andra sidan som lyssnar och sen pratar vidare.. igår var det en sån kväll som jag behövde någon ! fan vad det var som en berg-och-dal-bana., vissa ord fick mitt hjärta och småspricka lite.. andra ord fick mig till den överlyckligaste.. jag somnade med ett hlavt underbart hjärta.. men idag är det en ny dag ! skolan ska jag snart ta mig till , och sen hem och plugga aset av mej, och då menar ajg verkligen det, har itne öppnat fysik böckerna än , och har akustikprov imorgon, bra jobbat där wendela på ditt IG ..


tusen gånger om

jag kör min style & ibland även doggy style

jag skiter totalt i vad ni föräldrar tänker och tycker nu om denna lilla flicka som sitter oskyldig och dold bakom knapparna på datorn.. jag skiter totalt vad alla säger om mig.. eller för det mesta ialfl !
Visst , vissa ord jag säger kan låta så hårda och kalla men det är verkligen inte vad jag vill och menar,
men det blir så, & då får det bli så ! jag kan inte ändra den jag är bara för att ni vuxna stör sig på vad jag skriver, visst jag kanske använder starka ord som ; fitta, hora , kuksugare , horunge osv. men ja , jag är uppväxt med det från min bror, hans kompisar, mina kompisar osv.. samhället gör mig till den jag är !
that's it ! jag är den jag är för tillfället.... och jag vet att jag inte alltid gör rätt , so what? är det kul och vara miss perfekt? skulle fan aldrig tro det ! man lever en gång, och det ska inte gå ut över att ni ska försöka få mig att bli " lilla " flickan igen !


who's that girl?

 


när jag plockar bort filtret från john silver'n

mitt nästa kap ska bli dom här snyggingarna..

hiss enligt mig !


tidsinställt inlägg till klockan halv sex, fast nu är klockan 7 ;)

tack mamma, jag älskar dej !

ballar av stål är det inte många killar som har


& såhär ser min jacka ut som jag troligtvis kommer använda i vinter..



har träning ikväll, måste träna känner jag , känner mig tjock(are) om jag inte gör det, har lite abstinens av att jag måste träna.. för det är skönt, fett skönt ! innebandy kör jag på ikväll, det sitter fiiiiinteee !
Amanda & Filippa är knasiga, så alla ni vet..
och det här vart ett sjukt konstigt inlägg, jaja !
ibland blir det sånna ! :) ska även plocka en pussy imorgon ! så ikväll laddar jag nävarna,
i'll take the chic's who lick the dick's ! så är det bara ditt vider !

du klarar det.. han är inte värd dej , inte ett dugg.. och den där pussy'n ska vi plocka, den saken är klar !


way to far away

morsgalosch. vaknade för ett tag sedan , ska snart dra på mig mina paltor och sen vidare upp till bussen. skolan idag , den kommer nog vara som vanligt, en krigardag ! igår var jag i stan med pappa , köpte fotbollsskor 2 blusar 1 kanon fint linne och sen även en present till min kusin Arvid ! :) sen när jag kom hem hade mamma och pappa en överraskning till mig, så när jag kommer in på mitt rum så ligger det en påse från holmlunds där..
ni kan nog gissa vad det var ! ;) jaja , back in real.. skolan idag, uppdaterar efter den !


förlåta är inte att glömma, utan att acceptera det som hänt

kommer nog snart börja använda våld..
om inte det tar slut snart !

throw my heart away

nu är allt nerpackat..
mitt halva liv flyttar från knutby.. snart bosätter sig det i Salabacke's lägenheter. jovars !


Just idag är jag stark, just idag mår jag bra

hora.. min älsklingsjacka gick sönder idag, på 3 ställen..
så jahapp. nu blit det att införskaffa sig en ny, men där kom problemet..
vilken (?) !  har ju sätt en så sjukt snygg fjällräven jacka, men det är som typ en vårjacka.. den är supertunn, ungefär som en vattentät regnjacka men as snygg !  Så det kasnke blir något till våren? Men hur mycket kommer mamma & pappa betala på min jacka? har lite förslag ialfl på jackor, sen så får vi se hur det blir, och vilken det blir ! dom som jag gillar är ialfl dom hära :

as snygga jackor, funderar på den i mitten, plus att den inte var så speciellt dyr heller ! :D


pain

min bror nitade till mig nyss för att jag sa att han hade gjort massa saker som han nekar till, fucking unge!  :@
han tar mina saker också, min ipod bland annat, deleatar min musik och sätter in hans jävla skit musik ! FAKKKING UNGE ALLTSSSÅÅÅÅ ! ;O

livet är en obotlig sjukdom


that should be me holding you're hand, that should be me making you laugh , that should be me feeling that kiss

äkta kärlek är som en obrytbar cirkel
när du älskar blir du sårad
när du är sårad så hatar du
när du hatar försöker du glömma
när du försöker glömma börjar du sakna
och när du väl börjat sakna kommer du förälska dig igen
Älskling, du är fortfarande cirkeln jag omöjligt kan bryta,
fast det var så länge sen!


in the happyland

Jag vill ha den dära jackan nu tack
Jag lyssnar mest på bullshit
Jag pratar inte så överdrivet mycket nej
Jag gillar inte skolan
Min bästa vän är hon som är mitt liv
Jag avskyr när folk tror dom är något dom inte är
Kärlek är såbart
Jag gillar att tjata
Jag kommer alltid önska att jag var liten igen
Jag är hemligt förälskad i
Zac Efron
Sist jag grät bröt jag ihop totalt
Min mobiltelefon är min egendom
När jag vaknar på morgonen önskar jag att det är lördag
Innan jag går och lägger mig så skriker jag "godnatt" i hela lägenheten hos mor min
Idag har jag skrattat, gråtit, skrikit , dansat , smsat , pratat , sprungit
Just nu tänker jag på hur ska jag klara mig igenom skolan?
I kväll kommer jag sova
I morgon kommer jag tjata på mamma
Jag hoppas & hoppas
Jag vill verkligen få det som vi hade tillbaka



Dödsrädd för att leva, livrädd för att dö

Jag saknar gamla tider som fan,

Sova äta pulla

Hemkommen från en segermatch mot division 2's serieledare, och det känns ju inte illa, 5-2 vart tillochmed siffrorna, plus att dom missade en straff, skönt! Men en tejpad fot på idrotten får det allt bli när wendela mattsson malmlöv springer in i en närkamp och vinner boll fast med ett oväntat slag på foten, så ajaj! Har so religonsprov imorgon, det kan liksom typ döda mig! Love love love till er som behöver, peace peace peace för er som behöver, och en säng för mig, trött chey nämligen !

jag röker mig bäng

inlägget raderat..
hujedamej vad det kändes kasst och sriva så

Hoppet är det sista som lämnar en

Mamma har ännu inte kommit hem
Men jag vet att hennes hjärta kommer krossas
Precis som mitt
Jag behöver inte försöka fråga vad jag har gjort för fel
För du kommer ändå aldrig svara

stöldgods

tjabba tjena hallå. har syslöjd just nu och det är trökigt så sitter vid datan och letar efter lite saker..
mars & april blir BÄST, ska först till egypten en vecka med mamma & familjen , sen till Belgien med utbytesgruppen sen prao & efter det spaninen med dha fotbollslaget ! mucho najz ! match ikväll mot division 2 , skön-t ! & sen ska jag även börja plocka ur mina kläder från lägenheten, det blir sista veckan i den nu ..
:/


roses are red, sky is blue, i have five fingers and the middle one are for you


visa ditt intresse, innan du tappar mitt totalt


hur fan funkar nya msn?



Gå runt och skrik dina falska ord, det bevisar bara hur patetisk du är

Malin Plane, du är pinsam hoppas du vet det !




tänk att livet kan vändas upp & ner


Försök inte att vara perfekt för någon. Vänta på den som älskar dina fel.

Skön dag, börjar 8 , matte lektion , håla från kvart över 9 till klockan 1 , hade alla mina läxor hemma också, så har ju inte kunnat plugga heller, så ja, driva runt på skolan är ju kul det med! Sånt gillar jag faktiskt.. !

million pieces


Sexy lips, dirty hips, nice ass, high class, sexy smile, Swedish style

 
dom här tjejerna får mitt liv och rulla !

Sanna mina ord

Julia, jag älskar dig !

Du ville till himlen, men du ville inte dö

Kvällen fortsatte, och det gjorde även mitt degande i sängen, fast nu har jag även utnyttjat min mobil lite också, fan att man ska vara så eftertänkande, jag hatar mig med det ! Saknar min allra bästavän som fan, "/ hon vet vem hon är ! Såhär glad att jag har dig i mitt liv, jag offrar allt för dig..! She is Everything i need liksom ! Onödigt inlägg, men jaja ,jag lever !

alla dom galna sakerna jag gjorde , gjorde jag för att få dom bästa minnena

Sitta i sängen , zippa mellan kanalerna, småsova lite här & lite där..?
mjo, så har min dag låtit, ganska chill om jag får säga't själv !
imorgon drar jag mig tillbaka till mina trakter , men lika fort som jag kommer hem drar jag mig till stan för att kolla innebandy på några, köpa en ny jacka (?) sedan dra på middag till min mamma's kille's syster, jodå det funkar det med ! Fick reda på att vi har en sånhär underbar vecka också
måndag ; träning
tisdag; pluggning
onsdag; match
torsdag ; prov 2 st
fredag; 2-3 läxor,
vilken dunder vecka, kommer bara bestå av skola , plugg , träna ..


Jag röker fortfarande samma marlboro

Vilken jävla natt, pain så det bara sjunger om det, men jaja ! Ny dag idag, hoppas anna och arvid kommer ut idag, saknar mina småkusiner en hel del ! Jag saknar min bästavän en hel del med, vi måste träffas när jag kommer hem, utan henne hade jag aldrig funnits, ord kan inte förklara av hur mycket jag ÄLSKAR henne ! Vet inte hur uppdateringen kommer bli, för jag gör bara mobilbloggar nu, för osmart som jag är så glömde jag internet sladden, men det kanske va bra också, hehe ! Vi hörs när vi hörs ! Puss

Du var min styrka

Sen hon kom in, så bryr du dig inte om mig, du skriker bara på mig hela tiden, du ställer aldrig upp på mig , det gör du verkligen ALDRIG ! Aldrig när det gäller min fotboll , för den skiter du i, precis lika mycket som du skiter i mig ! Jag hatar dig inte, men jag tycker fan inte om dig nu, ! Du är min mamma, men för det ska du även visa mig din respekt, du slår mig inte, men med dina ord dödar du mig.. Dom kommer som smällar som jag inte klarar av, fan ta dig, fan ta allt! Varför kan du inte älska mig för ? Varför kan du inte sluta gnälla på mig ? Varför inte bara älska mig , för mamma, det är nu jag behöver det som mest,! För nu orkar jag inte med saker, du gör ingenting som andra tycker är konstigt, herregud, jag är 14 jag klarar mig, jag klarar mig perfekt, min pappa ger mig allt.. Varför kan du bara inte ge mig lite av allt som min pappa gör för mig, han kanske inte älskar allt jag gör, men han vet att jag brinner för fotboll och innebandy, han ställer upp.. Han vill se sin dotter lyckas, men det vill fan inte du!!! En gång mamma, då var du min styrka, min förebild, mitt allt. Jag ville aldrig se dig ledsen, men nu kan du ju ta hand om min "lillasyster" istället, bry dig inte överhuvudtaget! Fuck it

Frågestunden avslutad

sophie

1 . hur ofta plattar du ditt hår ? nästan aldrig
2. ska du byta skola i 8an ? jag vet inte, vill , men endå inte
3. Vart ska du flytta till stan ? Salabacke
4. när va du senast full ? har aldrig vart full
5. När låg du senast i ett dicke och skrattade (a)' här om dagen
6. älskar du mej ? :$ klart jag gör
7. varm oboy elr chailatte ? tror det blir en chai där alltså

P U S S !

anonym:
Du har så jävla bra klädsmak, så undrar var du köper dina kläder, skor och väskor och smycken! ;D - mesta är från H&M Gina och bikbok.. skorna är oftast från dinsko thuns eller skopunkten , väskor är oftast ifrån Friis & company eller Accent

Nikki Classon:
1. Tror du att du kommer in i upplandslaget?- nej det tror jag inte 
2. Sök in i gränby för min skull? (a) - skulle aldrig komma in så nej
3. Tycker du att vi borde börja träffas mera? - ja det tycker ajg verkligen
4. Vem är din allra bästavän?hon vet, julia
5. & varför just den? för Hon är bäst och mitt allt
6. Hur länge har du spelat fotboll/innebandy?- innebandy har jag lirat sen jag var 7-8 tror jag , och fotboll sen jag var 5-6
7. Skulle du kunna lära mej något av de?- det är du som får lära mig 
8. Vad heter du i för/mellan/efter namn? - wendela märta elvira mattsson malmlöv
9. Hur skulle du beskriva dej själv? - pratglad oftast
10. Vad gillar du bäst hos dej? - hmm. förut var det mitt långa hår, nu vet jag inte
11. Hur länge har du bloggat? - haft olika bloggar, kanske 2-3 år, men ingen av dom gamla är kvar
12. Fotboll eller innebandy? - både och , men mest fotboll , för jag suger på innebandy
13. Hur skulle du beskriva mej för någon som inte hade en aning om vem jag var? lär känna henne, hon är bäst
14. Vad är det bästa med mej enligt dej? hela du
15. Hur fansiken lyckas du vara så vacker?! jag är inte vacker, så jag ställer frågan tillbak till dig
16. Älskar du mej? :$ OM jag gör
17. Vad skulle du ta med dej till en öde ö? mobilen 
18. Vad skulle du göra om du fick reda på att du skulle dö om en vecka? jag skulle nog göra allt man inte ska göra, för att bara testa på liksom
19. Vilken är den bästa dagen i ditt liv? det kommer bli en ny bästa dag i mitt liv om jag kommer med i upplandslaget men det är ingen risk.. så jag vet inte
20. & varför, vad hände då? som innan

anonym
Vem hatar du mest i din klass?- jag hatar nog ingen tror jag , men jag ogillar en jävla massa och det är mycket

anonym
har du stora tuttar - tycker du 75C är stort så ja , tycker du det är litet så nej

amanda:

Varför klaga på andra, när du gör samma sak? ..- jag klagar inte, ajg säger vad jag tycker, och jag gör inte samma sak , jag har inte tagit min första fylla än.. så du kan inte riktigt säga att jag gör samma sak..

Rebecka Larsson:
Hur lång är du? 162 centimeter
Är du rädd för något?- en massa saker
Vart vill du åka just nu?- bort från allt, dit allt är bra
Har du syskon? - en storebror , & en halvsyster

pusss


there is someone than i missing

Svarar on the frågestund senare idag, mot eftermiddagen antar jag innan min kusin kommer och plockar upp mig! Slocknade 04.14 va klockan när jag kollade på den sist igår, någon gång efter det somnade jag.. Sen kommer min vän Malin runt 10 snåret och ska hämta sin jacka, springer runt och pratar och tänder lampan osv. så fan
där sprack det om att sova ut.. Ska ut till Väddö idag också, det kan ju bli lyckat ändå..!

Jag älskar och kolla i min blogg vilka som kommenterar, älskar och se alla j*vla dubbelmoraler som finns, och sen alla dom fega anonyma.. visst skriv frågor anonymt men då kan det ju ialfl vara mogna frågor.. Vart ju lite shopping igår också, en mjukisdress, tog xs men ändå as stor, men jaja , underställ till fotbollen , sminkborttagningssaker , tights  och lite sånt som man behöver ha !
 

snälla

om ni kommenterar, kommentera då med ert namn på åtminstonde ett inlägg om ni ska kommentera, vill ändå ha lite koll till vilka jag svarar..

nollad

bloggen är nollad,
så kör igång med en frågestund..
fråga på , svarar på allt  !

RSS 2.0